Vragen, kennismaking en intake

Heb je vragen? Dit kan telefonisch of per e-mail.

Op maandagen ben ik tussen 09.00 en 10.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen of een korte kennismaking. Mailen kan altijd, rechtstreeks of via het contactformulier, binnen 2 werkdagen neem ik dan contact met je op.
Zo kunnen we even kennis met elkaar maken, kun jij je vragen stellen en kan ik je vertellen wat ik voor jou kan betekenen. Als je daar dan een goed gevoel bij hebt, kunnen we op korte termijn al een intake inplannen.

Wil je liever in het echt kennis maken?

Een kennismakingsgesprek kan ook plaatsvinden bij mij op de praktijk. Deze kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend en duurt ongeveer 15 minuten. Zo ben je vrij om aan te voelen of we bij elkaar passen en hoe je verder wilt. Het is aan te raden om dit gesprek te koppelen aan een intakegesprek, om gelijk aan de slag te kunnen.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek nemen we jouw achtergrondsituatie, wat je doormaakt of doorgemaakt hebt, jouw vragen en jouw verwachting door. Aan de hand daarvan gaan we verder aan de slag, via ofwel losse sessies of een traject.

Tarieven 2024

Intakegesprek
Eerste kennismaking gesprek (15 min) : gratis.
Dit kennismaking gesprek gebeurt meestal telefonisch of per mail, maar kan ook bij mij in de praktijk. Dan wordt het gekkopeld aan een intakegesprek.

Intakegesprek therapie of coaching (50 min.) :  80,- €

Losse sessies
Consult therapie of coaching (60 - 75 min.):  115,- €
In geval van uitloop na 75 min. komt er 18,50,- € per kwartier bij.

Mijn streven is altijd om niet meer vervolgsessies te plannen dan nodig.

Trajecten

Wil je vooraf zelf de duur van de therapie of coaching in de hand hebben? Kies dan voor een traject.
In een van tevoren bepaalde aantal sessies gaan we samen aan het werk.
De eerste sessie van een traject is een intakegesprek.

THERAPIE TRAJECT
Kort therapie traject (6 x 60-75 min) : 595,- €
Verdiepend therapie traject (10 x 60-75 min) : 995,- €

COACHING TRAJECT
Kort coaching traject (5 x 75 min) : 495,- €
Verdiepend coaching traject (9 x 75 min) : 895,- €

De vermelde prijzen zijn all-in-tarieven

Annulering afspraak

Heb je een afspraak, maar kun je niet komen, dan kun je de afspraak annuleren tot 36 uur van tevoren. Een andere cliënt kan dan van deze tijd gebruik maken.
Bij niet of te laat afgezegde afspraken ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Vergoeding

Steeds minder verzekeringen vergoeden behandelingen. Daarbij zijn de eisen van aangesloten verenigingen zodanig geformuleerd dat die ten koste van de kwaliteit die ik als therapeut/coach wil aanbieden. Het gevolg daarvan is dat de kosten vaak niet worden vergoed door standaard verzekeringen.

Het voordeel voor mijn cliënten is dat ik 100% van de tijd aan hun kan besteden,  in plaats van bezig zijn met administratieve formulieren.

Ik ervoor gekozen om vol overgave te werken, zonder beperkingen, zodat ik in dienst van en tot volle tevredenheid van mijn cliënten kan zijn. Voldoende tijd voor mijn cliënten, persoonlijke benadering en ondersteuning, kwalitatief hoogwaardig begeleiding, zijn zaken die ik aanbied. Ik investeer in mijn cliënten, en mijn cliënten investeren in zichzelf!